Welkom op de website van ons vakantiehuis UgglaStuga. Wij zijn Frank en Miranda en zijn de eigenaren van UgglaStuga, een prachtig vakantiehuis gelegen in Skåne, Zuid-Zweden.

Wij houden van mooie natuur en rust, maar ook van steden en design. Juist in Skåne troffen wij al deze elementen. Hier is voor ieder wat wils.

Jarenlang gingen we op vakantie naar Zweden en het land bleef ons steeds verrassen. We vinden het leven er zo heerlijk. In 2013 kochten we UgglaStuga als vakantiehuis en vonden we ons eigen vakantieplekje in Zweden.

Gedurende drie jaar mochten we vele gasten in ons huis ontvangen, die net als wij ook konden genieten van UgglaStuga. Frank vond een baan in Zweden en eind 2016 emigreerden we naar Zweden om zo altijd te kunnen genieten van al het goede en fijne wat Zweden te bieden heeft. We hebben UgglaStuga zelf bewoond gedurende 2016, 2017 en 2018 en was er derhalve geen verhuur mogelijk. In 2018 hebben we een huis gekocht in de omgeving van Älmhult, op ongeveer een uur rijden van UgglaStuga. Dit betekent dat UgglaStuga vanaf 2019 weer te huur is!


We gaan ervan uit dat u zich snel zult thuisvoelen in UgglaStuga en wij hopen dat alles zoveel mogelijk aan uw verwachtingen voldoet.


Met een hartelijke Zweedse groet, med vänlig hälsning,

 

Frank & Mirandalogo-awardwinner-silver-2015-rgb